Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

De Unica.ro, pe

Radu Ștefan Bănică (20 de ani) este fiul lui Ștefan Bănică Junior (54 de ani) și al Cameliei Constantinescu. Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Deși a format un cuplu cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România, Camelia nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică.

Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Recent, la Antena Stars, Radu Ștefan Bănică a spus ce relație are cu fosta soție a tatălui său, jurnalista Andreea Marin (47 de ani), dar și cu actuala, solista Lavinia Pîrva (37 de ani).

Ce relație are fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, o fiică, Ana Violeta (14 ani), din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Alexandru (2 ani), din actualul mariaj cu Lavinia. Artistul a mai fost căsătorit, din 1997 până în 1999, cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu (52 de ani), însă fostul cuplu nu a avut copii.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (n.red.: Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”, a declarat Radu Ștefan Bănică, în emisiunea „Showbiz Report”, potrivit Spynews.

Cât despre relația cu Lavinia, tânărul a mai spus: „Foarte bine mă înțeleg și cu Lavinia. Mereu am avut o relație mai de… prietenie, adică e bine”.

La începutul anului 2022, Radu și-a deschis primul business, un local în București. În prezent, tânărul este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale (UNATC).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce mașină conduce Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la Asia Express. „Mi se pare o experiență…”

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de prosecco ❤️”, a scris actorul în mediul online. A publicat două fotografii și două filmări. Într-una dintre imagini, tânărul apare alături de Violeta, sora lui mai mică. Printre comentariile postării s-a numărat și unul de la Andreea Marin, o „❤️”.

Radu a participat în sezonul 16 al show-ului „Te cunosc de undeva”, din finala căruia a ieșit pe locul 5. „Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, mărturisea Radu în februarie 2021, potrivit A1.ro

„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a mai spus tânărul atunci.

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea”, spunea Radu în 2019.

„Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!