Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu (52 de ani) formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani) din anul 2014. Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație. De curând, în emisiunea „Vorbește lumea”, prezentatoarea TV a oferit noi detalii despre relația ei cu Felix la distanță.

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă. Locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, pentru că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit.

Nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, mai declara Mihaela Rădulescu anul trecut, tot în emisiunea „Vorbește lumea”.

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

„De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata, era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei”, mai spunea jurnalista în trecut, pentru VIVA!.

„Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a încheiat atunci.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, alături de care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!