Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 august 2021, 15:23

Invitată în podcastul Cu Inima la Vedere, găzduit de Amalia Enache (44 de ani), Mihaela Rădulescu (52 de ani) a dezvăluit că regretă divorțul de Elan Schwartzenberg (54 de ani). Mihaela și Elan au fost împreună timp de 10 ani, dintre care 4 au fost de mariaj. Fostul cuplu are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

„Decizia de a pleca [din România după divorț] a fost luată pentru Ayan. Eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădinița, eu trebuia să merg după el.

Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac. Nu m-am mai gândit la mine”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

Pentru a-i oferit o copilărie normală fiului ei, Mihaela s-a mutat în Monaco, dar a ținut întotdeauna legătura cu fostul soț. „Cu tatăl lui [Ayan] sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să-l aibă, chiar și în această formulă, fiecare cu viața lui. Amândoi am fost foarte prezenți în viața copilului”, a mai spus Mihaela.

„În niciun moment nu am lăsat copilul să simtă din problema noastră. (…) El a simțit armonia dintre părinți. (…) Chiar are un tată extraordinar, a fost o plăcere de ambele părți să fim alături de el. (…) Am avut și vacanțe împreună în formula asta, tocmai pentru ca el să simtă și bucuria de a avea doi părinți. Mereu am fost o echipă pentru Ayan, așa suntem și acum”, a mai spus jurata Masked Singer România.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Cum și-a ținut Mihaela Rădulescu fiul departe de vicii

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Totodată, Mihaela a admis că regretă că familia lor s-a destrămat: „Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului. Are legătura cu copilul., dar mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”.

„Cea mai mare corvoadă a vieții publice a noastră este ce scriu și zic alții, în cazul nostru, sutele de povești care au înconjurat episodul ăsta au fost o mulțime de minciuni, exagerări. În realitate a fost o despărțire după 10 ani a unor oameni care n-au știut să meargă mai departe, numai că a fost în cel mai civilizat mod cu putință și amândoi am fost conștienți că nu trebuie să ne gândim la noi, la problema adultă, ci la copil”, a mai spus Mihaela.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (53 de ani). Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg. În prezent, Mihaela formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Mihaela și Felix sunt împreună din anul 2014.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!