Ce mâncare comandă prințul William și ducesa Kate Middleton

De Adina Radu pe
Deși, s-ar putea crede că prințul William și ducesa Kate Middleton au la dispoziția lor câțiva bucătari șefi care le-ar putea prepara orice la orice oră, familia regală britanică au multe în comun cu oamenii obșnuiți, și ei comandă mâncare.

Cei doi au discutat cu reporterii BBC 1 și au dezvăluit tuturor că le place să se relaxeze uitându-se la seriale, Homeland și Game of Thrones sunt preferatele lor și comandă curry.

Bucătarul ce prepară acel curry preferat de William și Kate nu este un bucătar cu stele Michelin, așa cum s-ar presupune ci un bucătar obișnuit, de la un restaurant cu delivery din apropiere. Din nefericire, din cauza condițiilor de securitate severe, prințul și ducesa nu pun mâna pe telefon, comandă și așteaptă mâncare, ci trimit un angajat să ridice mâncarea direct din restaurant.

Prințul William a mai povestit în cadrul aceleiași emisiuni că nu-i priește mâncarea picantă, că știe că dansează ciudat, că atât el și cât ducesa folosesc telefonul mai mult decât ar trebui, faptul că își ascunde chipul cu o pălărie pentru a putea merge la concerte etc

Cei doi nu au povestit dacă, asemenea supușilor săi își savurează episoadele din Game of Thrones și mâncarea curry în pijamale pe canapea.

Sursa foto Northfoto/ MEGA TheMegaAgency.com

Citește și Ducesa Kate Middleton, prințul William și printul Harry s-au întrecut la alergat

Citește și Cum era Kate Middleton în timpul studenției, înainte să-l cunoască pe Prințul William

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro