Cum era Kate Middleton în timpul studenției, înainte să-l cunoască pe Prințul William

Cu mult înainte să devină Ducesa de Cambridge și soția Prințului William, Kate Middleton era o studentă simplă, cu obiceiuri și prietenii obișnuite.

Citește și – 6 locuri unde a locuit Kate Middleton înainte să devină ducesă

Planul ei inițial a fost de a merge la Universitatea din Edinburgh

Kate Middleton s-a înscris inițial, în anul 2000, la Universitatea din Edinburgh. Până la urmă a decis să ia un an de pauză și să meargă, în anul următor la Saint Andrews. Autoarea Katie Nicholl, care a scris mai multe cărți despre Familia Regală britanică, spune că schimbarea de planuri a lui Kate a intervenit după ce prințul William fusese acceptat la Saint Andrews.

A studiat în Italia

În anul de pauză, Ducesa a urmat un curs de trei luni de istoria artei și limba italiană în Florența, Italia. De asemenea, a lucra ca voluntar în Chille.

Mergea la toate petrecerile studențești

Laura Warshawer, fosta colegă de cameră a lui Kate Middleton, susține că Ducesa mergea la petreceri studențești unde se bătea cu spumă, bea vin din pahare de plastic și mânca lasagna din farfurii de carton, împreună cu ceilalți colegi.

Iubea sporturile

Kate Middleton a făcut parte din echipa de hochei a facultății și, de asemenea, obișnuia să participe la cross-uri, să înoate și să joace tenis. Azi, Ducesa este și ambasadoare oficilă a Jocurilor Paralimpice GB și Team GB.

Era pasionată de fotografie

Kate a fost și este pasionată de fotografie. A urmat câteva cursuri în particular cu Mario Testino și, deși în timpul studenției spera să devină fotograf profesionist, această ocupație a rămas la stadiu de hobby. Astăzi, majoritatea fotografiilor de familie cu George și Charlotte sunt realizate de Kate.

Avea un alt iubit atunci când l-a cunoscut pe Prințul William, în campusul facultății

Kate și William s-au cunoscut în primul an de facultate, pe holul căminelor studențești St. Salvator’s Hall. La început, relația lor a fost una platonică și fiecare dintre ei ieșea cu altcineva. Prințul se întâlnea cu o altă tânără, Carley Massy-Birch, iar Kate avea o relație cu un student mai mare, pe nume Rupert Finch.

Ducesa l-a cucerit pe William la o prezentare de modă organizată în scop caritabil, când a defilat pe podium într-o rochie transparentă. Prințul ar fi încercat să o sărute chiar la petrecerea de după show, însă Kate a negat acest lucru, mai ales că încă se mai întâlnea cu Rupert. Întâmplarea a avut loc în al doilea semestru al primului an de facultate.

În anul doi de facultate, Kate și William au devenit colegi de apartament, după ce s-au mutat din campus. Acela a fost momentul în care a început idila lor, iar ambii se despărțise de partenerii lor.

Citește și – Care sunt regulile pe care trebuie să le respecte o prințesă

Foto – Hepta

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: