Ce facultate va urma David, fiul cel mare al Ancăi Serea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 iulie 2021, 16:48

Anca Serea (40 de ani) este mama a șase copii. Din mariajul cu artistul Adi Sînă (43 de ani), Anca are patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (1 an și jumătate).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (19 ani) și Sara (13 ani).

anca serea si fiul

De curând, David s-a mutat singur. Invitat în emisiunea La Măruță, Adi Sînă a dezvăluit ce facultate va urma tânărul. David nu va rămâne în România, optând pentru o universitate din Olanda.

Ce facultate va urma David, fiul cel mare al Ancăi Serea

„David, fiul cel mare, a fost acceptat la o Facultate de Filosofie în Olanda. Este foarte nerăbdător să meargă acolo. Poți să vorbești cu el foarte multe lucruri. Acum trebuie să căutam cazare pentru el. (…)

El dă bacul acum. E foarte bucuroasă soția mea. A fost acceptat la două Facultăți de Filosofie, amândouă în Olanda, dar a ales-o pe cea mai bună. S-a și mutat singur, are 19 ani”, a declarat Adi Sînă.

Despre viața cu 6 copii, Anca spunea în 2019 pentru Libertatea: „Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5… Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos.

Citește și:

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Mama Ancăi Serea, de urgență la spital. „M-am plimbat prin mai mult spitale”

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Dorm de la 00:30 – 1:00 până la 3:00, la 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30 și mai dorm de la 5030 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”.

„Am noroc că sunt copii buni, foarte ascultători și înțelegători, cu bun simț, empatici. Spre exemplu, dacă mă văd dormind pe canapea, ei merg pe vârfuri. Adi, soțul meu, e implicat în măsura în care simte și poate. Nu am fost genul de soție care să implice foarte tare bărbatul. Nu e în firea mea”, mai spunea prezentatoarea TV în 2019, pentru Click!.

„Sunt însuflețită să am de 6 ori mai multă putere. Ei sunt niște bucurii și niște motoare uriașe de a face bine. Nu am o schemă sau un secret. Viața mi-a arătat că poate fi și mai grea, așa că eu acum nu fac decât să mă bucur și să trăiesc copilăria alături de ei”, a încheiat.

Foto: Instagram, VIVA!, Elle România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!