Ce dificultate a întâmpinat Gabriela Prisăcariu cu fiul ei, Luca Tiago

De Unica.ro, pe

Gabriela Prisăcariu (29 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) au devenit părinții unui fiu, Luca Tiago (4 luni), pe 11 septembrie 2021. Modelul și prezentatorul TV formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021.

Ce dificultate a întâmpinat Gabriela Prisăcariu cu fiul ei, Luca Tiago

Recent, în mediul online, Gabriela a dezvăluit că a reușit să-l culce pe Luca pentru prima oară în pătuțul lui timp de o oră. Vorbind despre această reușită, modelul a oferit și alte detalii care-l priveau pe micuț. „Noaptea doarme cu noi și mănâncă din 2 în 2 ore. Este atât de mic și să-i simt mirosul îmi place, este atât de drăgălaș”, a explicat Gabriela.

Ce dificultate a întâmpinat Gabriela Prisăcariu cu fiul ei, Luca Tiago

„Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să-i dăm și formulă în completare. Am schimbat 3 formule. Acum avem o formulă anti-reflux. De două zile mănâncă băiatul meu, Doamne, nu l-am văzut de când s-a născut să mănânce așa. Și asta cred că l-a calmat”, a continuat.

„Probabil îi era foame, pentru că nu mânca și când o făcea, vomita. E mai liniștit, cred că de-asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală, mititelul. Tot ce am făcut a fost la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat, nu este așa de ușor. Îi dau o masă formulă, o masă sân, vă spun pentru că am fost întrebată. Nu am făcut absolut nimic de capul meu”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

La sfârșitul lunii noiembrie, Gabriela a publicat în mediul online prima fotografie cu chipul fiului ei și al lui Dani. „M-am topit!! 😍❤️”, a scris modelul în descrierea imaginii. „Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu 😂😂”, a scris Dani Oțil în comentarii. „Când nu plânge… are și gropițe 😬”, a răspuns Gabriela atunci.

„Din doi oameni frumoși a ieșit un copil superb! Să vă trăiască și să fie sănătos!; Veselie mare tot timpul! Să mai faceți copii, că vă reușesc!; Ce prunc minunat; Dulceață veselă!; Doamne cât e de fruuuumos!; Ce gropițe drăguțe are!!!!; Ce bine seamănă cu tine, Gabriela, sunteți adorabili!; Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile de la fotografiile Gabrielei cu Luca Tiago.

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Gabriela Prisăcariu a revenit la muncă după 5 săptămâni de la naștere

„Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?»”, spunea modelul în octombrie 2021, la Insta Story.

„Eu nu-mi pot permite să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, adio modelling. După cum bine știți, un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. Așadar, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a continuat.

„Sunt foarte mândră de mine că am reușit să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!