Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 octombrie 2021, 10:48

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) este ținta unui val de comentarii negative în mediul online. Modelul a născut un băiețel, Luca Tiago, pe 11 septembrie 2021. La nici două luni de la naștere, Gabriela are o siluetă de invidiat, siluetă privită de unele persoane ca o „presiune”, iar de altele ca o „motivație”.

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

Cel mai recent, pe Instagram, Gabriela a postat un colaj cu trei fotografii, una din a 5-a săptămână de sarcină, una din a 39-a săptămână de sarcină și una la 5 săptămâni de la naștere. În descrierea imaginii, modelul a scris: „S-a muncit ceva anul ăsta…😬 (blugii din prima poză încă nu mă încap 🙄) 😍”.

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect. 🙂”, a comentat cineva. „Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi. Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”, i-a mai scris altcineva.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt într-adevăr relevante la 5 săptămâni după naștere”, a mai comentat cineva.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, a mai scris o urmăritoare.

La toate aceste mesaje, Gabriela a răspuns: „Am o întrebarea pentru toate astea de vă frustrează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată îmi spuneați: «Lasă că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa». Unfollow! E simplu, nu trebuie să mă urmăriți! Pa, la revedere!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Ce soacră frumoasă are Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu, mesaj emoționant pentru mama ei

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Postările recente ale Gabrielei au însă și foarte multe comentarii pozitive. „Ești un exemplu! Mulțumim! Ne inspiri să devenim cea mai bună variantă a noastră!; Felicitări ție! ❤️ Motivezi multe femei însărcinate și nu numai 🔥❤️; Felicitări pentru tot ceea ce faci, atât pe plan profesional, cât și ca mamă ❤️ femeile care te jignesc sunt doar geloase. Ai un organism care se recuperează foarte bine de la naștere și este meritul tău. Continuă să postezi poze cu corpul tău pentru că este meritul tău”, acestea sunt doar câteva dintre ele.

Gabriela a revenit la muncă după 5 săptămâni de la naștere. „Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?»”, a mărturisit Gabriela la Insta Story.

„Eu nu-mi pot permite să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, adio modelling. După cum bine știți, un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. Așadar, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a continuat.

„Sunt foarte mândră de mine că am reușit să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a încheiat Gabriela.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!