Ce crede fata cea mică a primei doamne a Franței despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 13:54

Povestea de dragoste dintre președintele Franței Emmanuel Macron (44 de ani) și soția sa, Brigitte (69 de ani) durează de peste 25 ani și a fost mereu în atenția presei mondene din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ei s-au cunoscut în 1993, pe când Brigitte avea 40 e ani și era profesoară la liceul Le Providence, din Franța. La vremea respectivă, Emmanuel Macron avea 15 ani și era elev și coleg de clasă cu una dintre fiicele lui Brigitte, Laurence.

Brigitte era atunci căsătorită cu bancherul André-Louis Auzière cu care a are trei copii – Sébastien Auzière, inginer, Laurence Auzière-Jourdan, cardiolog și Tiphaine Auzière, avocat. În 2006, Brigitte a divorțat de bancher, după o căsnicie de 32 de ani. Un an mai târziu, în 2007, Emmanuel și Brigitte s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Tiphaine Auzière, fata cea mică a primei doamne a Franței, avea 9 ani când mama ei l-a cunoscut pe Emmanuel Macron. Ea a auzit de începutul poveștii de dragoste a mamei ei când sora ei mai mare, Laurence, colegă de clasă cu Emmanuel, s-a întors într-o zi de la școală și a spus “Mamă, este un băiat în clasa noastră care știe totul despre orice”, relatează presa internațională.

Într-un documentar realizat în urmă cu câțiva ani, intitulat “Brigitte Macron: Un roman franțuzesc”, Tiphanie a vorbit pentru prima dată public despre momentul în care mama ei s-a îndrăgostit de președintele francez.

Era evident că între ei era ceva. Erau încântați să fie unul în prezența celuilalt. Dacă ar fi să găsesc o definiție pentru iubire, Emmanuel și mama ar fi aceea. Când erau împreună, lumea din jurul lor nu mai exista  – a dezvăluit Tiphanie în documentarul respectiv.

În documentar s-a mai vorbit despre momentul în care Macron și-a declarat iubirea pentru Brigitte, pe când avea 16 ani. Părinții lui Emmanuel i-au cerut lui Brigitte să nu se mai vadă cu fiul lor până nu va împlini 18 ani, dar ea a răspuns fără ezitare: “Nu vă pot promite nimic”.

Citeşte şi: Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, acuzată că s-ar fi născut bărbat

Legat de controversele apărute în spațiul public din cauza diferenței de vârstă dintre Brigitte și Macron, prima doamnă a Franței a spus:

Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale. Pentru mine atunci a fost momentul acela. Așadar, ce s-a spus în ultimii 20 de ani este nesemnificativ. Desigur, când luăm micul dejun dimineața, eu sunt cu ridurile mele, el cu tinerețea lui, dar așa stau lucrurile. Dacă nu făceam acel pas, mi-aș fi ratat întreaga viață. Sunt bucuroasă cu copiii mei, dar în același timp simt că a trebuit să trăiesc această dragoste și să fiu pe deplin fericită.

Foto – Hepta

Vezi şi 14 iulie – Ziua Franței – 20 de lucruri pe care să le știi despre Hexagon!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter