Ce a făcut prințul Harry pentru a-și impresiona iubita. Prietenii lui au fost șocați

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 08 martie 2017, 16:14
În urmă cu o săptămână, prințul Harry a fost fotografiat alături de iubita sa, Meghan Markel la o nuntă oficiată în Jamaica.

Prietenii prințului au putut observa că Harry a suferit o schimbare fizică. Acesta și-a epilat pieptul pentru a o impresiona pe iubita sa, Meghan.

Prințul nu a mai făcut așa ceva niciodată și a reușit să-și șocheze prietenii. Harry era un bărbat care nu apela la astfel de modificări estetice. Unul dintre prietenii săi a declarat presei că “pieptul său arată ca a unui personaj din Baywatch, dar fără bronzul aferent.”

printul-harry

Relația dintre prințul Harry și actrița Meghan Markel a fost confirmată de palatul Kensington acum un an. De atunci, cei doi au fost văzuți împreună de câteva ori, inclusiv în Londra, orașul în care locuiește familia regală.

Cei doi au pășit împreună la un eveniment social, nunta din Jamaica, ceea ce face ca relația să devină din ce în ce mai seriosă. Unul dintre prietenii cuplului a declarat presei că Harry este îndrăgostit cu adevărat de Meghan și că relația ar putea evolua către o căsătorie.

Sursa foto Northfoto si Hepta

Citește și 20 de ani fără Lady Di. Cum vor să o omagieze William și Harry

Citește și Ducesa Kate Middleton, prințul William și printul Harry s-au întrecut la alergat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!