Catrinel Menghia și-a botezat fetița. FOTO

De Mădălina Manole pe
Catrinel Menghia și-a botezat fetița și a împărtășit emoțiile momentului cu fanii săi. Micuța a primit numele Caroline. Actrița și partenerul său de viață, Massimiliano Di Lodovico, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu 7 luni.

Catrinel Menghia și-a dorit o petrecere de botez discretă și departe de ochii curioșilor. Modelul de talie internațională a ales un decor alb pentru petrecerea fiicei sale, în jurul unei piscine, și a ținut să aibă ca invitați doar cele mai apropiate persoane din viața ei.

Catrinel Menghia, cunoscută în afară cu numele de Catrinel Marlon, în vârstă de 33 de ani, trăiește o poveste de dragoste de 8 ani cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), după ce, în primăvara lui 2011, Catrinel  a divorțat de impresarul sportiv Massimo Brambati pentru că acesta o înșelase în repetate rânduri. De curând, Catrinel Menghia a vorbit pentru prima dată despre durerosul proces de divorț prin care a trecut: „Întotdeauna am avut relaţii lungi. La fiecare dintre ele am crezut că nu o să se termine niciodată. A fost o relaţie lungă şi, dacă soţul meu nu mi-ar fi greşit, cred că ar fi durat pentru totdeauna. Dar da, de obicei, când îmi aleg o persoană cu care să stau, ştiu că vreau să stau cu acea persoană pentru totdeauna.  Adică nu încep o relaţie doar ca să am companie, ca să mă distrez.

Întotdeauna gândul meu a fost să-mi întemeiez o familie, ăsta a fost scopul meu. Ce am învăţat? Nu prea am învăţat, pentru că de fiecare dată am spus că nu o să mai fac aceleaşi greşeli, că nu o să mai fiu atât de bună.” – a declarat recent Catrinel Menghia pentru adevărul.

Vezi imaginile cu Catrinel Menghia de la botez în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis