Cei mai sexy 8 burlaci autohtoni

De Stela Moisescu pe

Următoarele vedete autohtone de sex masculin se disting prin şarm, maturitate şi inteligenţă, dar mai mult decât atât, prin faptul că nu au o verighetă pe deget!
Unica.ro a pornit la vânătoare de burlaci şi a găsit opt bărbaţi celebri şi necăsătoriţi, trecuţi de vârsta de 35 de ani.

Iată care sunt cei mai convinşi burlaci din showbiz-ul şi politica românească, precum şi idilele lor amoroase de-a lungul timpului!

Cei mai sexy 8 burlaci autohtoniHoria Brenciu

Are simţul umorului şi un zâmbet de milione! L-am urmărit pe micul ecran în postura de  prezentator tv sau actor şi i-am ascultat cu drag melodiile.

Eram pregătiţi să îl scoatem de pe lista burlacilor autohtoni în 2008, din pricina relaţiei cu Alice Dumitrescu.

Au existat zvonuri că s-au despărţit pentru că ea i-a refuzat cererea în căsătorie. Totuşi, câteva luni mai târziu, Brenciu, în vârstă de 38 de ani, afirma că viaţa profesională nu-i lasă timp pentru o vizită la starea civilă.

Al doilea album al artistului, „37”, lansat în vara acestui an, trebuie să fie motivul pentru care încă nu auzim clopotele de nuntă, dar ne consolăm ascultând melodiile sale.

Cei mai sexy 8 burlaci autohtoniDan Chişu

Păr grizonat, privire pătrunzătoare, plus talent artistic în literatură, film, dar şi gastronomie. Nu-i de mirare că Dan Chişu, în vârstă de 45 de ani se află pe lista celor mai râvniţi burlaci de la noi.

Cu siguranţă ne-a incitat imaginaţia cu romanul „Singur sub duş”, carte care a stârnit controverse din pricina asemănării personajului principal cu autorul său- un bărbat de 40 de ani care vrea să îşi analizeze viaţa şi să înţeleagă de ce a rămas singur.

Lăsând cartea la o parte, Dan Chişu nu a simţit tentaţia de a mai face o cerere în căsătorie, după mariajul său încheiat înainte de 1989, pentru că, spune el, este selectiv când vine vorba de femei!

Admiră şi 14 bărbaţi celebri la bustul gol!

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4