Cei mai sexy 8 burlaci autohtoni

De Stela Moisescu pe

Cei mai sexy 8 burlaci autohtoniSorin Oprescu

Cu un divorţ la activ, primarul general al Capitalei, în vârstă de 59 de ani, declară că nu are de gând să îşi schimbe statutul de celibatar prea curând.

Acest statut i-a pus însă câteva probleme anul trecut la prezidenţiale atunci când Oprescu rămăsese în cursă doar cu bărbaţi căsătoriţi, deci care aveau la braţ şi o posibilă Primă Doamnă pentru românii alegători.

Dincolo de funcţia din politică, Sorin Oprescu este medic şi profesor universitar. A fost directorul Spitalului Clinic Universitar Bucureşti şi al Spitalului Universitar de Urgenţă „Elias”.

Nu încape îndoială că statutul său social, precum şi înfăţişarea şarmantă îl transformă într-un burlac râvnit de multe femei.

Cei mai sexy 8 burlaci autohtoniCătălin Căţoiu

Din 2003 face parte din formaţia VH2, dar a stârnit admiraţia româncelor, mai degrabă, cu rolurile sale din telenovele, precum: „Îngeraşii”,”Păcatele Evei” sau „Aniela”.

Actorul şi muzicianul în vârstă de 49 de ani a avut o relaţie de trei ani cu cântăreaţa Jojo, pe care nu a oficializat-o însă.

Cătălin Căţoiu a fost implicat într-un scandal sexual, potrivit căruia artistul ar fi adeptul perversiunilor de tipul urofiliei. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Căţoiu a dezminţit zvonurile, dar nu a exclus ca pe viitor să încerce şi astfel de practici sexuale. Artistul a mai trăit poveşti de iubire şi alături de Loredana Groza şi Diana Munteanu.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4