Brad Pitt, amenințat de Mike Tyson după ce a avut o aventură cu soția campionului

De Oana Savin, pe
Brad Pitt este unul dintre cei mai iubiți și mai admirați bărbați de la Hollywood, mai ales acum că este din nou singur. Dar actorul a fost întotdeauna râvnit de femei, încă de când era un tinerel neexperimentat și nu un mare star la Hollywood. Acest lucru a atras asupra sa furia lui Mike Tyson.

În anul 1989, căsnicia lui Tyson cu Robin Givens era pe sfârșite, însă cei doi nu erau încă divorțați. Robin îl acuzase atunci pe marele campion de violență și infidelitate.

Pe de altă parte, Brad încă nu era celebru, dar își dorea să se afirme.

În acea vreme, Pitt a avut o aventură cu Robin Givens, aventură de care a aflat și Tyson.

Brad Pitt, amenințat de Mike Tyson după ce a avut o aventură cu soția campionului

Foto: Brad Pitt și Robin Givens

Presa din Statele Unite ale Americii a scris că Mike a aflat de aventura celor doi și a pus pe cineva să îi urmărească. La un moment dat, el a aflat unde se întâlneau și a mers să îi confrunte.

Mike Tyson a povestit mai târziu că Brad Pitt l-a implorat să nu îl lovească, iar campionul mondial s-a stăpânit cu greu. Totodată, el l-a amenințat pe Brad Pitt cu bătaia dacă avea să se mai întâlnească cu soția sa.

Se pare că Tyson a crezut că Pitt era un gigolo, astfel că i-a transmis, prin intermediari, să o uite pe Robin. Altfel, avea să intre în pumnii pugilistului.

Conform National Enquirer, Mike Tyson era atât de gelos încât l-a amenințat cu moartea pe actor.

Campionul l-a amenințat că îl omoară pe Brad Pitt pentru că refuza să încheie relația cu Robin. L-a sunat și i-a spus că-l face praf dacă nu o lasă în pace. L-a amenințat de mai multe ori”, a povestit Richard Singer, unul din prietenii lui Tyson de atunci.

În cele din urmă, Brad Pitt și Robin Givens s-au despărțit.

După divorțul de Mike Tyson, cu care a fost căsătorită între 1988 și 1989, Robin a primit 10 milioane de dolari din averea faimosului pugilist.

Citește și: Cum arată soția lui Chuck Norris, femeia care i-a dăruit doi copii 

Citește și: Michael Buble a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame 

Sursă foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!