Bolile secrete ale vedetelor

De Andreea Catrina, pe

Faima şi banii nu aduc fericirea – Această zicală ar putea fi foarte bine motto-ul unor vedete de la Hollywood, care au tot ceea ce îşi doresc, mai puţin un lucru… sănătate.
Chiar dacă nu vorbesc întotdeauna despre asta, unele staruri se confruntă cu boli grave şi, din păcate, pentru câteva dintre acestea nu s-a găsit încă tratament.

Toni Braxton suferă de lupus

Cântăreaţa a mărturisit public acest lucru încă din 2010, iar de atunci ea luptă cu această boală. Lupusul eritematos sistemic este o boală cronică, autoimună în care sistemul imunitar al bolnavului nu reuşeşte să facă diferenţa între celulele proprii sănătoase şi intruşi, atacând astfel ţesutul sănătos. Lupusul poate afecta direct orice parte a corpului.

Bolile secrete ale vedetelor

Pamela Anderson are hepatită C

Actriţa a mărturisit acest lucru presei în 2002 şi l-a acuzat pe fostul ei soţ, Tommy Lee, că i-ar fi dat această boală atunci când şi-au făcut tatuaje împreună.

Bolile secrete ale vedetelor

Michael C. Hall suferă de boala Hodgkin

Actorul care i-a dat viaţă celebrului personaj Dexter, a descoperit în urmă cu câţiva ani că suferă de boala Hodgkin, care este, de fapt, un cancer al sistemului limfatic. Din fericire, el se simte bine în prezent.

Bolile secrete ale vedetelor

Kim Kardashian suferă de Psoriazis

Celebra soţie a rapperului Kanye West suferă de mulţi ani de Psoriazis, o boală dermatologică cronică, care provoacă apariţia unor plăgi îngroşate şi albicioase pe piele.

Bolile secrete ale vedetelor

Lil Wayne are o boală neurologică

Rapperul a trecut prin mai multe crize în 2013, iar apoi a mărturisit presei că suferă de o boală neurologică încă din copilărie.

Bolile secrete ale vedetelor

Halle Berry are diabet

Actriţa a declarat că suferă de diabet din 1989, dar că de-a lungul anilor a reuşit să scape de dependenţa de insulină, printr-o dietă sănătoasă şi mult sport.

Bolile secrete ale vedetelor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!