Şocant: Top 4 vedete care au murit prosteşte

De Diana Zagrean, pe

Indiferent de faimă, avere sau gradul de celebritate, unele vedete au murit în moduri care de care mai stupide. Deşi lumea şi-ar fi dorit să îi aibă în preajmă mult timp, soarta i-a răpit în moduri bizare şi prea devreme. Din păcate pentru mulţi dintre ei, modul în care au părăsit această lume nu a fost tocmai demn. Iată 4 vedete care au murit în mod stupid şi ciudat.

Elvis Presley

 
Regele, cum era supranumit Elvis Presley a fost atât de celebru încât merita să moară bogat, de bătrâneţe, în patul său. Dar soarta a decis altceva.
Elvis a murit pe 16 august 1977, la doar 42 de ani în timp ce stătea pe toaletă. Elvis a murit înecat cu propria vomă, din cauza unui amestec letal de medicamente antidepresive, calmante şi somnifere.

Harry Houdini

 
Cunoscut în lumea întreagă pentru felul în care înşela moartea cu trucurile sale de magie şi scamatoriile periculoase, Harry Houdini a murit stupid şi nedrept, de apendicită (de fapt, de peritonită, după ce apendicele infectat i-a explodat în corp).
Cum Harry Houdini a rămas în istorie drept cel mai mare magician al tuturor timpurilor, cu trucuri care ne ţin şi acum cu sufletul la gură, lumea se aştepta ca moartea lui să fie cauzată de o defecţiune la mecanismele pe care le folosea şi nu de ceva atât de banal ca o simplă apendicită netratată.
Dar tocmai rezistenţa la durere căpătată în timp ce se lupta să scape din diverse legături i-a adus sfârşitul. Houdini suferea de apendicită de câteva zile, dar fiind obişnuit cu durerea, a ignorat semnele propriului corp. Marele magician a murit după ce a ţinut mai multe spectacole în timp ce avea febră de peste 40 de grade.
Citeste si Bizar: Nu-ţi vine să crezi cât de stupid au murit aceşti oameni!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!