Bianca Drăguşanu, operată de urgenţă după un accident casnic. Cum se simte şi ce spun medicii

De Geo Berciu, pe

Bianca Drăguşanu a a juns ieri de urgenţă la spital, după ce a suferit un accident casnic destul de grav.
Se pare că prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă” s-a ales cu o tăietură la unul dintre membrele inferioare, în timp ce făcea curăţenie. Într-un moment de neatenţie, a călcat pe un umeraş şi s-a tăiat groaznic la piciorul stâng, culmea, exact în zona în care avea o operaţie făcută recent.

„Are o plagă la nivelul gambei, cauzată probabil de o lovitură sau din neatenţie. A fost preluată de o echipă de medici de la chirurgie şi primeşte îngrijiri medicale. Probabil că va pleca pe picioarele ei acasă”, a declarat dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgenţă Floreasca, potrivit ziarulring.ro.

De altfel, chiar Bianca Drăguşanu, într-un mesaj postat de ea pe contul de Facebook a declarat că se simte bine. „Operatia la picior a decurs bine, in 3 zile voi putea merge, multumesc medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si dr Ionescu! Multumesc voua, prietenii mei de pe FB pt mesajele de incurajare!”, a scris pacienta, căreia mereu i-a fost alături fostul soţ, Victor Slav.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro