Este sau nu Bianca Drăgușanu însărcinată? Modelul și iubitul ei, Gabi Bădălău, s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Despre Bianca Drăgușanu (40 de ani) s-a scris recent că ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil. Modelul mai are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (41 de ani).

Este sau nu Bianca Drăgușanu însărcinată? Modelul și iubitul ei, Gabi Bădălău, s-au despărțit

Bianca și tatăl presupusului copil, Gabi Bădălău (34 de ani), s-au despărțit cu 3 săptămâni în urmă, după aproape 1 an și jumătate de relație. Din căsnicia cu artista Claudia Pătrășcanu (43 de ani), Gabi are doi fii, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani).

Surse apropiate fostei perechi declarau de curând că Bianca și Gabi au apelat la fertilizarea in vitro pentru a concepe. Deși inițial nu a negat, dar nici confirmat sarcina, Bianca a clarificat situația.

Este sau nu Bianca Drăgușanu însărcinată? Modelul și iubitul ei, Gabi Bădălău, s-au despărțit

„Probabil, dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment dat cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcină la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisiunea „Teo Show”.

Bianca și Gabi au versiuni diferite privind motivele despărțirii lor. Afaceristul susține că a fost vorba despre o „nepotrivire de caracter”, Bianca fiind mult prea „agitată și vulcanică” pentru el. Surse din preajma fostului cuplu susțineau recent că părinții lui Gabi nu au încurajat relația lui cu modelul. Cu toate acestea, Bianca a explicat la „Xtra Night Show”:

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

„Nu a fost vorba niciodată despre familie, ci strict despre el. E un om care nu își asumă nimic. Trăiește în două lumi, nu știe ce vrea. Nu pot să stau cu un bărbat care nu știe ce vrea și care nu știe să mă facă fericită. (…) Dacă ești dezorientat, lasă-mă în pace! Eu sunt prea agitată pentru el? Nu poți să ții ritmul cu mine, la revedere! (…) El către familia lui a dat informația greșită de la bun început. Dacă a fost cineva de vină nu au fost părinții lui”.

Un alt motiv al despărțirii ar fi fost infidelitatea afaceristului. Modelul l-a surprins în compania mai multor femei, în timpul unei petreceri. Bianca ar fi spart ușa imobilului din Pipera în care Gabi se afla și ar fi început să lovească cu o bâtă de baseball femeile din apartament. Gabi Bădălău ar fi fugit parțial dezbrăcat din calea modelului.

„Nu sunt de fier chiar dacă vreau să par. Mă afectează anumite circumstanțe, dar eu le depășesc foarte ușor”, a declara Bianca despre cele întâmplate, tot la „Xtra Night Show”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!