De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu (40 de ani) a vorbit în premieră despre afecțiunea de care suferă și din cauza căreia este obligată să evite anumite alimente.

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

În ciuda personalității sale efervescente și pozitive, modelul ține de mai mulți ani sub control această afecțiune incurabilă.

„Sunt foarte bine, dar nu am voie zahăr. Dacă mănânc mi se face rău”, a explicat Bianca Drăgușanu, în emisiunea „Xtra Night Show”.

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

„Diabetul e pervers. Nu doare, nu face nimic”, a completat Dan Capatos.

„Singurul lucru pervers din corpul meu. Te rog să tai și să nu mai adaugi nimic!”, a continuat modelul.

„Trebuia să aibă și Bianca Drăgușanu ceva pervers: diabet”, a mai glumit moderatorul.

„Sunt un om atât de bun și de transparent… cu oamenii care merită”, a adăugat Bianca.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: „Nu e nevoie de mahalagisme”

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. „Sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă”

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

Ce operații estetice are Bianca Drăgușanu

De-a lungul trecerii timpului, Bianca Drăgușanu și-a modelat nasul, subțiat gleznele, mărit buzele și pus implanturi fesiere. Totodată, modelul are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru a obține un aspect întinerit, dar și pentru a-și accentua linia mandibulei.

Cel mai recent, Bianca Drăgușanu și-a modificat forma buzelor și a suferit o operație de cantopexie, menită să deschidă și alungească privirea în scopul obținerii unui aspect întinerit și mai atrăgător. Prin intermediul cantopexiei se realizează ridicarea unghiului extern al ochiului, creând iluzia ochilor de pisică sau vulpe.

În mai 2021, modelul și-a redefinit maxilarul și și-a modificat forma buzelor. Cu două luni înainte, Bianca și-ar fi remodelat și nasul.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, îmi asum”, a mai declarat Bianca Drăgușanu în decembrie 2021, pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. În prezent, modelul formează un cuplu cu Gabi Bădălău.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!