Ashton Kutcher i-a spus Milei Kunis că o iubește, într-un moment de beție: „Tu și tequila mă înnebuniți”

De Unica.ro, pe

Ashton Kutcher și Mila Kunis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri internaționale. Însă nu mulți știu că actorul i-a spus pentru prima dată soției sale „te iubesc”, într-un moment de beție.

Kutcher a povestit cum una dintre piesele lui Kenny Chesney l-a ajutat să își declare sentimentele pentru Kunis.

„Prima dată când i-am spus soției mele că o iubesc a fost în timp ce ascultam „You and Tequila””, a povestit Ashton în cadrul unui podcast realizat de Chesney, potrivit ETonline.

Ashton Kutcher i-a spus Milei Kunis că o iubește,  într-un moment de beție: „Tu și tequila mă înnebuniți”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Se poate să fi băut puțin cam multă tequila”, a completat el.

„Am apărut beat la ușa ei, la două dimineața, și am început să țip: „tu și tequila mă înnebuniți”. Și i-am spus că o iubesc. Iar ea a zis: „nu o spune dacă nu vorbești serios. Mă vei mai iubi și dimineață când te vei trezi din beție?””, și-a amintit actorul.

Ashton Kutcher i-a confirmat Milei și a doua zi că simte același lucru ca în seara precedentă când era amețit.

„Și m-am trezit a doua zi dimineață și i-am spus: încă te iubesc””, a completat el.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut pe platourile de filmare. În anul 2014 s-a născut fiul lor cel mare, Wyatt (7 ani), iar anul următor s-au și căsătorit. În 2016 a venit pe lume cel de al doilea copil al cuplului, Dimitri (5 ani).

Anul acesta, actorul de la Hollywood a dezvăluit că a suferit de vasculită, o boală autoimună gravă ce i-a afectat capacitatea de a se deplasa, văzul și auzul.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!