Andreea Marin: Pleacă sau rămâne în România?

De Sandra S., pe

Andreea Marin Bănică a anunţat că s-a despărţit de soţul său de şapte ani şi la scurt timp şi-a anunţat demisia din funcţia de director editorial al unei reviste pentru femei şi cu toţii ne-am întrebat ce va face Zâna mai departe? Părăseşte sau nu ţara natală? Vedeta ne-a dat răspunsul.
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andreea Marin a explicat de ce a lipsit câteva zile din lumea virtuală şi a povestit ce va face mai departe:
Am rupt orice legătură cu lumea virtuală şi cu sursele de informare pentru câteva zile, pentru că mintea mea are nevoie de linişte, sufletul meu de regăsire, copila mea de mine, toată, numai a ei. […] Vă mulţumesc vouă, celor care au înţeles nevoia noastră de discreţie şi de a avea o relaţie elegantă, caldă, abia aştept să mă întorc cu forţe proaspete şi să mă apuc de treabă. Cineva m-a întrebat unde înseamnă <> pentru mine. Răspunsul e acelaşi ca întotdeauna: acolo unde mi-e rostul, în România, şi unde am de gând să rămân până când voi apune„, a scris Andreea Marin.
Andreea Marin a renunţat la funcţia de director editorial. Crezi că pleacă din ţară?
Mai mult, vedeta le-a reamintit fanilor săi că nu va acorda niciun interviu pe tema divorţului de Ştefan Bănică Jr., în dorinţa de a păstra intimitatea şi pentru a-şi proteja copilul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!