Andreea Marin, despre sfatul primit de la tatăl său când s-a mutat singură în București

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (46 de ani) a făcut o postare pe rețelele de socializare cu care și-a surprins fanii. Vedeta de televiziune a publicat zilele trecute mai multe fotografii din trecut, de pe vremea când era doar un copil, iar acum și-a reamintit cu nostalgie de tatăl ei, pe care l-a pierdut în urmă cu cinci ani, și a ținut să scrie câteva rânduri despre el. Andreea Marin a povestit ce sfaturi i-a dat tatăl său când s-a mutat din Neamț în București și când și-a luat prima mașină și  trebuia să intre în “jungle traficului” din Capitală.

“Mi-l amintesc pe tata: stâlpul familiei, un spirit plin de viață, un om cu coloană vertebrală, mereu constructiv, aducând adesea și un strop de bună dispoziție, chiar și când era vorba de o zi mai grea. În această epistolă, mi-a așternut regulile după care trebuie să mă ghidez la volan, mai cu seamă că în Capitală, unde mă mutasem la 20 și ceva de ani, nu era ușor cu o mașină veche (atât s-a putut🙃) și care nici nu avea funcțional  marșarierul, adică… o aventură în fiecare zi!

Citeşte şi: Fotografii rare cu Andreea Marin din copilărie și adolescență

Citeşte şi: Actorul Willie Garson, din „Sex and the city”, a murit la 57 de ani

Citeşte şi: Naomi Campbell o învață pe fetița ei de cinci luni despre importanța igienei

Citeşte şi: Fiica Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Cum a fost sărbătorită micuța Eva Maria

Trebuia să mă gândesc bine înainte de a pleca la drum în orice dimineață: unde voi parca, unde voi merge, să nu cumva să fie nevoie să dau cu spatele, căci ar fi fost o misiune imposibilă! Și vă dați seama că nu am putut mereu evita, căci socoteala de acasă nu e întotdeauna potrivită cu cea de la târg.

Așa că… închipuiți-vă, de pildă, o femeie la volan, într-o încurcătură în mijlocul unei intersecții mari din București, într-o mașină veche, zgomotoasă și cu număr de Neamț (moldoveancă la volan🙈!), în imposibilitatea de a rezolva ceva, pentru că nu putea da nicicum cu spatele. Decât împingând mașina,atât! E lesne ca va închipuiți urmarea ( vai di capu’ mieu!!! 😂)”, a dezvăluit vedeta pe pagina sa de Facebook.

Apoi, Andreea a continuat cu o scrisoare pe care tatăl ei i-a dat-o acum 25 de ani:

Andreea Marin, despre sfatul primit de la tatăl său când s-a mutat singură în București

“Am ales alte rânduri cu un alt sfat din „ghidul” tatălui „di’ la Roman” către fiica lui, plecată în capitală, să cucerească lumea acum vreun sfert de secol. Iată ce spune, în caz ca nu reușiți să-i deslușiți scrisul: ‘Dacă ai pană, oprește orice șofer ce nu te va refuza, îi deschizi portbagajul și îl rogi să îți arate cum se poate schimba o roată de către o ființă nevinovată!’

De asta am scăpat, dar mulțumesc pentru sfat, tată drag, dacă ma auzi de acolo, din cer, unde cred că te ții iar de șotii.

Până una alta, îți dau de veste că a venit toamna la noi, pe pământ, și am de gând să pun în practică rețeta ta secretă de murături cum nu am mai mâncat altundeva vreodată. Am găsit-o în următoarea ta scrisoare, păstrată bine și regasită acum.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!