Naomi Campbell o învață pe fetița ei de cinci luni despre importanța igienei

De Unica.ro, pe

În luna mai a acestui an, Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, a devenit mamă pentru prima dată. Celebrul supermodel a publicat, la momentul respectiv, pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea ținând în palme piciorușele copilului, în dreptul căreia a scris mesajul următor:

„O mică binecuvântare frumoasă m-a ales să devin mama. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea, nu există cuvinte să descrie legătura de-a lungul vieţii pe care o împărtăşesc acum îngerului meu. Nu există dragoste mai mare.”

În urmă cu câteva zile, supermodelul  a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC, cât de frumoasă este viața de mămică și cum se descurcă în postura de părinte.

Citeşte şi: Premieră mondială: Un rapper mexican și-a implantat lanțuri din aur în scalp

Citeşte şi: Naomi Campbell a pozat goală la metrou. Fotografiile nu au mai fost publicate până acum

Citeşte şi: Loredana Groza ar avea COVID-19. Ce se întâmplă acum cu artista

Citeşte şi: Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

”Sunt norocoasă. Am un copil de vis! Este minunată. Este foarte independentă încă de pe acum, foarte inteligentă și doarme 12 ore. Este o fetiță foarte cuminte”, a povestit Naomi.

Vedeta a adăugat că intenționează să-și crească fetița conform principiilor ei de viață, iar acum își învață fetița despre importanța igienei în viața unei femei, deși micuța are doar 5 luni.

”Normal că vreau să fie o femeie independentă. Acum o învăț cât de importantă este igiena în viața noastră, chiar dacă e prea mică să înțeleagă”, a mai spus supermodelul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!