Andreea Ibacka, primele declarații după a doua naștere: „Am fost efectiv copleșită”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 10:09

Andreea Ibacka (35 de ani) a născut un băiețel pe 5 octombrie 2021, prin cezariană. Actrița și soțul ei, Cabral (44 de ani), mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Andreea Ibacka, primele declarații după a doua naștere: „Am fost efectiv copleșită”

Actrița a intrat în travaliu pe 5 octombrie 2021 și în aceeași zi a născut. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral în mediul online, după ce Andreea a născut.

Andreea Ibacka, primele declarații după a doua naștere: „Am fost efectiv copleșită”

Două zile mai târziu, actrița a făcut primele declarații despre ea și despre bebe. „Nici nu știu cum să încep, poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine! Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră”, a povestit Andreea la Insta Story.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

„Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, dar nu eram singură că o să mi se întâmple pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, nu a fost să fie. M-a adus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, niște norocoși”, a continuat.

„Mâine urmează să ajungem acasă. De-abia aștept. La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă. Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3420 g și 52 de cm, nota 10”, a mai spus.

„Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, foarte recunoscători și foarte norocoși”, a încheiat actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!