Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 11:32

Andreea (35 de ani) și Cabral (43 de ani) Ibacka vor deveni părinți din nou în toamna anului acesta. Perechea mai are împreună o fiică, Namiko, în vârstă de 2 ani. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke (18 ani), din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani).

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Andreea a vorbit despre numele celui de-al doilea copil, dar și despre motivul din pricina căruia s-a temut că ar putea avea gemeni sau chiar tripleți.

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

„După ce am aflat, după testul de la farmacie, mi-am făcut și o analiză de sânge. Și când am văzut acel hormon [Beta hCG], m-am cam speriat. Mi-am întrebat doctorul și a zis că nu e posibil să am gemeni, ci tripleți. Dar nu e cazul, o să avem un singur copil.

Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu. Am avut niște stări de rău normale, nu nenorocire. Încă nu sunt elefănțelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcină ușoară”, a declarat Andreea Ibacka.

„Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. E destul de complicat și brief-ul.

Atunci când numele de familie este atât de exotic și poate complicat de pronunțat, de scris, trebuie să fie ceva care să se potrivească cu Ibacka. Nu ne-am hotărât încă, mai avem patru luni”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

Andreea Ibacka a povestit cum a aflat că este însărcinată a doua oară la Neața cu Răzvan și Dani. „Într-o sâmbătă dimineața, am simțit niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, l-am anunțat pe Cabral: «Știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…»”, a spus Andreea.

„Inițial, el s-a amuzat, a zis: «Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori. Asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a povestit actrița.

Nerăbdătoare să afle, actrița și-a făcut testul de sarcină în toaleta restaurantului unde lua masa. „Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu.

Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute.”

Pentru că urma să-și schimbe mașina, actrița a plecat apoi să facă un test-drive. A mers însoțită de amicul soțului ei, „pentru că oriunde merge Cabral crește prețul”. În timp ce bărbatul, care pretindea că este iubitul ei, testa mașina, Andreea și-a amintit de testul de sarcină.

„Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…) Vlad încerca să negocieze prețul, că vezi Doamne, pedala de accelerație era prea tocită pentru kilometrii din bord. Eu auzeam așa vag.

Pluteam, eram undeva departe și abia așteptam să terminăm, nu mă mai interesa mașina, nu mă mai interesa nimic. Voiam să ajungem la terasă ca să spun și eu cuiva, tatălui copilului…”, a mai spus Andreea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!