Andreea Ibacka, fotografie rară alături de copiii ei

De Unica.ro, pe

Andreea Ibacka (35 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 5 octombrie 2021. Actrița a născut un băiețel. Andreea și Cabral (44 de ani) mai au o fetiță, Namiko, care va împlini 3 ani în decembrie 2021. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Andreea Ibacka, fotografie rară alături de copiii ei

Recent, pe Facebook-ul fiicei lor, Namiko, prezentatorul TV și actrița au publicat un portret rar de familie. „E mic piticul ăsta… da’ mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, a scris perechea în descrierea imaginii, din perspectiva fiicei lor.

Andreea Ibacka, fotografie rară alături de copiii ei

„Ce minunați sunt! Să vă trăiască, să vă bucurați de ei, copii frumoși, cuminți și drăgălași; Doi îngerași cu doi părinți minunați!; Sunteți superbi. Mi-e drag de voi de mor; O familie fericită; Două comori. Aaa… scuze, trei! Se pune și mami”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Până la acest moment, Cabral și Andreea nu au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor. Perechea a ales cu greu și numele fiicei lor, nu înainte de naștere, ci după. „Namiko, «copilul valurilor», un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, scria Andreea în decembrie 2018, pe blogul personal.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Înainte ca Andreea și bebelușul să vină acasă, intrat virtual în direct în emisiunea „La Măruță”, Cabral a vorbit despre reacția micuței Namiko la venirea pe lume a frățiorului ei. „Aia mică e foarte bine, așteaptă să-i vină «necazul» acasă. Încercăm să facem în așa fel încât să fie cât mai mică gelozia atunci când «se primește marfa», pentru că na, vorba aia, se trezește cu concurență și nu-i convine. Încercăm să facem cumva să fie, deloc nu știu dacă va fi, dar să fie cât mai mică”, a spus prezentatorul.

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!