Andra, prima reacție după înlocuirea din juriul de la Vocea României: „Este cea mai bună decizie acum!” 

De Mădălina Manole pe
Andra a fost înlocuită în juriul emisiunii Vocea României. Pro Tv a anunțat noii jurați și spre surprinderea tuturor, artista nu mai face parte din echipă.

Andra a fost înlocuită la masa juraților, iar în locul său va reveni cu forțe proaspete Horia Brenciu. Artista a transmis un mesaj tuturor prin care a explicat că decizia i-a aparținut în totalitate: ”După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Andra

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, știind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată după 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, – a fost primul mesaj transmis de Andra după înlocuirea sa de la Vocea României.

“Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019, – a transmis Pro TV într-un comunicat de presă.

Adevăratul motiv pentru care Andra a renunțat la Vocea României

Se pare că renunțarea la scaunul juraților din emisiunea Vocea României nu a fost în totalitate decizia benevolă a Andrei, ci artista a fost nevoită să facă această alegere. Conform unor surse autorizate, citate de cancan.ro,  Andra ar fi semnat un contract cu un mare lanț de magazine pentru un turneu național, iar pe 1 decembrie, chiar de Ziua Naţională a României, atunci când este programată finala emisiunii Vocea României, soția lui Cătălin Măruță va avea de onorat un concert la Cluj-Napoca pentru care nu mai puțin de 7.000 de oameni au cumpărat, deja, bilete.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro