Anca Serea, poză emoționantă din salonul de maternitate: „Mulțumesc, Doamne!”

De Mădălina Manole pe
Anca Serea și-a surprins fanii cu ultima fotografie postată pe conturile de socializare. Îndrăgita fostă prezentatoare de televiziune a publicat o fotografie din salonul de maternitate în care-și ține bebelușul în brațe.

Anca Serea este însărcinată în 7 luni și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al șaselea copil. Frumoasa vedetă a împărtășit cu fanii bucuria de a deveni mamă și a postat pe conturile de socializare o imagine din prima zi de viață a băiețelului său, Moise. Ca o coincidență frumoasă cu sarcina actuală, Anca Serea l-a născut pe Moise exact în urmă cu trei ani: „Mama și pruncul ei acum fix 3 ani, după un travaliu intens, dar cu minunea în brațe! Te iubesc, Moise! Mulțumesc, Doamne!“  – a scris Anca Serea în dreptul fotografiei.

Anca Serea si Moise

Anca Serea a dat vestea că va deveni mamă pentru prima oară în exclusivitate în Revista Unica. Totodată, Anca Serea a răspuns celor care o critică că este însărcinată a șasea oară și dezvăluit și dieta cu care se întreține în această perioadă.

Vezi imaginile cu Anca Serea însărcinată a șasea oară în galeria foto! 

Fotografii de: Ștefan Dani, Instagram

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere