Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit? „Nu este român”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 15:37

Recent, în mediul online, Anamaria Prodan (49 de ani) a publicat o fotografie la brațul unui bărbat de origini arabe. Impresara declara de curând că „îi place foarte mult de un bărbat” care „o așteaptă să divorțeze”.

Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit? „Nu este român”

În vara anului 2021, Anamaria s-a separat de fostul soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani). La rândul rău, Laurențiu formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara aceasta.

Antrenorul mai are doi fii, Luca Reghecampf (21 de ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), din fosta căsnicie cu Anamaria. Din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit? „Nu este român”

Despre noul bărbat din viața ei, Anamaria a declarat recent: „E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun «gata sunt cuplată», nu. Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”.

„E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

„Da, îmi place foarte tare de cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, mai declara Anamaria Prodan în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Adiță Voicu, realizatorul emisiunii, a dezvăluit în emisiunea „Dimineața cu noi” (Kanal D) mai multe detalii după discuția cu Anamaria Prodan. „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta, nu pot să zic cine este. Dar chiar există un bărbat în viața Anei și sunt mesaje frumoase, de viitor. Chiar e pe bune”, a explicat.

Tot de curând, Anamaria s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri albi. În descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „❤️❤️❤️🙌🙏😍”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. Luna trecută, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!