Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 12:22

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și iubita lui, Corina (30 de ani), vor deveni părinții unui fiu în primăvara anului acesta. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cravoia a vorbit despre partenera lui de viață și despre relația lor.

În vara anului 2021, după 13 ani de mariaj, Laurențiu și a doua lui soție, Anamaria Prodan (49 de ani), s-au separat. Fostul cuplu are împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, alintat Bebe sau Bebeto, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca, în vârstă de 20 de ani.

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Întrebat dacă se gândește să se căsătorească cu Corina, antrenorul a completat: „Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă”.

„Ce treabă are ea, de exemplu, cu Corina. Ea știe foarte bine că n-are nicio implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea. Ea știe foarte bine. (…) Nu mă așteptam la așa ceva. Am văzut-o mult mai sus decât ce face acum, mult mai cerebrală. (…) Eu vorbesc totul cu Corina, la fel vorbeam și cu Anamaria, eu nu am nimic de ascuns”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!