Alina Laufer, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fosta soție a lui Jorge

De Unica.ro, pe

La începutul lunii februarie, Alina Laufer (37 de ani), însărcinată în luna a șaptea cu gemeni a ajuns de urgență la spital pentru că începuse să piardă lichid amniotic.

Anunțul a fost făcut de soțul ei, omul de afaceri Ilan Laufer, pe rețelele sociale prin mesajul următor: „Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri (n.r. – 8 februarie) de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Alina Laufer, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fosta soție a lui Jorge

Alina Laufer a depășit momentul critic, dar trebuie să mai rămână sub supravegherea medicilor. Alina a anunțat în mediul online că atât ea, cât și gemenii sunt bine și a mulțumit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare pentru susținere.

Citeşte şi: Alina Laufer, noi detalii despre starea ei de sănătate. Este însărcinată în 7 luni cu gemeni

„Vă mulțumesc mult pentru susținere, dragii mei. Atât eu, cât și bebeii suntem bine și tot ce ne rămâne de făcut acum este să avem răbdare. Mulțumesc personalului medical pentru grija deosebită pe care ne-o poartă”, a scris Alina, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare zâmbind.

Alina și Ilan Laufer s-au căsătorit în 2013. Alina mai are o fată, de 13 ani, pe nume Karina, din căsnicia cu cântărețul Jorge.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!