Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 octombrie 2021, 11:02

Alex Velea (37 de ani) și Antonia (31 de ani) formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Recent, în emisiunea Xtra Night Show, Alex a vorbit atât despre logodna, cât și despre nunta cu Antonia. „Am avut grijă să duc până la capăt toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat. Amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus solistul.

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui. Nu vrem o nuntă prea mare. E nasol pentru că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a completat.

Tot în emisiunea Xtra Night Show, dar în urmă cu ceva timp, artistul a mai povestit: „Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. (…) Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri”.

„Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat”, a mai spus atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Antonia și Alex Velea s-au logodit! Prima imagine cu inelul

De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano, au format un cuplu timp de 4 ani, din 2008 până în 2012. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011 și s-a separat în anul următor. Cu toate acestea, actele de divorț au fost depuse în 2013, iar divorțul s-a pronunțat abia în anul 2020. Alex Velea și prima lui soție, Ana, s-au căsătorit în anul 2011, iar divorțul dintre ei s-a pronunțat trei ani mai târziu, în 2014.

În februarie 2021, în podcastul Aproximativ discuții, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa Morena, își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat.

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!