Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 13:18

Antonia (31 de ani) și Alex Velea (36 de ani) au fost recent acuzați de o tânără numită Francesca (27 de ani) de agresiune verbală. Seara trecută, perechea a declarat că va acționa în instanță din cauza „campaniei de bullying” stârnite împotriva lor.

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

„În ultima săptămână, s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a lui Alex, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Antonia și Alex VeleaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect, să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări este din ce în ce mai agresiv, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate.

Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, a scris perechea pe conturile personale de Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Care sunt acuzațiile făcute împotriva cuplului

„Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admiram. După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea. Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi.

M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând s**** o***. A venit Antonia spre mine, râzând ironic, și m-a întrebat dacă fac s** a***. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat”, a declarat Francesca, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

„Am fost șocată total! I-am spus: «Cum poți să vii la mine să mă întrebi așa ceva. Mă confunzi?». El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt, m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură. Am rămas nemișcată pe scaun din cauza șocului efectiv.

Nimeni din jurul nostru nu făcea nimic! Prietenii lor stăteau și se uitau la mine fără să facă nimic. Antonia nu s-a oprit și m-a întrebat dacă și prietena mea Carmen face s** a***. Atunci m-am ridicat în picioare. În acel moment Velea a devenit și mai agresiv cu înjurăturile și gesturile. M-am dus la el să îl întreb ce se întâmplă, calmă. Deși mă scuipase deja de două ori”, a completat Francesca.

Francesca: „Nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând”

„Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii. Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență.

Nu vreau să le fac rău. Vreau doar să își ceară scuze pentru că eu nu le-am greșit cu nimic și merit respect! Nu mai mult decât orice alt om de rând. Muncesc de nouă ani în mediul corporate, mă întrețin singură, am studii superioare și chiar nu vreau să fiu umilită într-un asemenea mod. Tot ce vreau este să își prezinte scuzele”, a încheiat pentru Cancan.ro.

Antonia și Alex formează un cuplu de 8 ani și jumătate și s-au logodit în iulie 2021. Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani. Artista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, din primul mariaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!