Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

De Unica.ro, pe

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 7 și, respectiv, 5 ani. Din primul mariaj, solista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Alex și Antonia s-au logodit în iulie 2021.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

În emisiunea online „Duet”, găzduită de Alexandra Ungureanu, întrebat dacă a ratat anumite momente importante din viața copiilor lui din cauza domeniului în care lucrează, Alex Velea a răspuns: „În 2016 s-a mai relaxat treaba, când a apărut Akim, până atunci muncisem mult, mult, concerte în fiecare săptămână”.

„2016 a fost un an în care n-a mers treaba atât de bine. A trebuit chiar să plec din țară, să cânt în State, vreo două săptămâni, ca să fac niște bani. N-aș fi vrut să plec, Antonia era însărcinată, trebuia să nască. Nici ea nu lucrase, pentru că era însărcinată, și a trebuit să plec. Nu mi-a plăcut, nu sunt obișnuit să stau departe de ea, nu-mi place”, a completat.

„Poate s-a întâmplat la Dominic, să mai pierd din momente. El s-a născut la sfârșitul lui 2014, iar în 2015 aveam multe concerte, dar au fost ani în care nu am avut atât de multe. Îmi place să stau cu ei, să schimb păreri cu ei”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

La sfârșitul anului 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”, Alex a vorbit atât despre logodna, cât și despre nunta cu Antonia. „Am avut grijă să duc până la capăt toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat. Amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus solistul.

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui. Nu vrem o nuntă prea mare. E nasol pentru că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a completat.

În februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa Morena, își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat.

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!