Adela Popescu, noi detalii despre a treia sarcină

De Unica.ro, pe

Adela Popescu (34 de ani) este însărcinată cu cel de-al treilea fiu. Prezentatoarea TV și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), mai au împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu, noi detalii despre a treia sarcină

Încă de când a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară, Adela a precizat că se simte foarte bine. Cu toate acestea, aflată în ultimul trimestru al acestei sarcini, actrița a admis că, printre altele, are o „stare accentuată de somnolență”.

„Azi e prima zi în care mă simt «însărcinată». Respir greu, mă mișc greu și am o stare accentuată de somnolență”, a scris Adela în mediul online. La sfârșitul lunii martie, în emisiunea La Măruță, Adela a mărturisit că se simțea:

Adela Popescu, noi detalii despre a treia sarcină

„Foarte bine, foarte bine sincer. N-am nicio problemă. Mă și sperie chestia asta pentru că, la cât de ușor îmi este să fac copii, mi-e să nu fac mai mulți”. Imediat apoi, întrebată dacă a treia sarcină este diferită față de celelalte două, Adela a adăugat:

„Este la fel. Eu mi-am dat seama din prima că o să fie tot băiat pentru că n-am avut absolut niciun simptom. Nu mi-a fost rău, n-am fost amețită, n-am fost obosită. Nimic, nimic”.

„Reacția soțului meu a fost cea mai bună în momentul în care a aflat ce o să avem. A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a mai declarat Adela în februarie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și:

De ce și-a cerut Adela Popescu iertare public față de Radu Vâlcan

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

Cum l-a cucerit Adela pe Radu?

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!