Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 14:24

Selma Blair (49 de ani) a obținut un ordin de restricție împotriva fostului iubit, Ron Carlson (53 de ani), după ce bărbatul ar fi agresat-o fizic și verbal în propria ei locuință, informează E! News.

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

Actrița a solicitat ca Ron să nu se apropie la mai puțin de 90 de metri de ea și de fiul ei, Arthur Saint Blair Bleick, în vârstă de 10 ani. Selma ar fi fost agresată de Carlson pe 22 februarie, când bărbatul a ajuns la ea pentru a-i aduce un televizor, arată cererea ordinului de restricție, înaintată pe 25 februarie și aprobată pe 9 martie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În documente se mai arată că, în aceeași după-amiază, Carlson a fost arestat în propria locuință și acuzat de violență domestică.

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

„Mă tem în mod semnificativ pentru siguranța mea și pentru siguranța fiului meu care locuiește cu mine”, a declarat Selma Blair. Actrița a primit un ordin de restricție temporar împotriva bărbatului. Acesta va expira pe 22 martie, când Selma trebuie să se prezinte la audiere.

Potrivit documentelor, în ziua agresiunii, actrița, care suferă de scleroză multiplă, urmase un tratament intravenos sub supravegherea unei asistente, la finalul acestuia fiind slăbită. În jurul orei 14:35, Carlson a ajuns cu televizorul pe care Selma i-l ceruse.

„Uite-ți nenorocitul de televizor. Ai greșit, nu poți face nimic, nu poți iubi pe nimeni, ești inutilă. Nu merit asta. Pot fi cu cineva mult mai bun decât tine”, a declarat Ron, aruncând cheile de la casa actriței pe jos. Selma a replicat: „Nu mai pot suporta asta. Sper să-ți găsești pe altcineva. Baftă! Ești un ratat!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Selma Blair, mărturii cutremurătoare despre viața cu scleroză multiplă

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Rihanna, în lenjerie intimă la Paris Fashion Week, cu burtica de gravidă la vedere

În acel moment, Carlson s-ar fi „înfuriat și aruncat” la ea pe canapea, strangulând-o în timp ce Selma încerca să ceară ajutorul menajerei, care se afla la etaj. Actrița susține că a încercat să opună rezistență apărându-se cu mâinile, însă că și-a pierdut cunoștința timp de câteva secunde în timpul atacului. Ulterior, Selma ar fi căzut cu capul pe podea, moment în care Carlson ar fi bruscat-o, izbind-o cu capul de pardoseală. Când s-a ridicat, Ron ar fi plesnit-o și împins-o cu putere.

„O să te omor”, ar fi țipat de mai multe ori, înainte de a pleca. Menajera a coborât la câteva minute după plecarea bărbatului. După alte 30 de minute, asistenta și fiul actriței au ajuns acasă. Tânăra i-a fotografiat rănile, iar Selma a apelat autoritățile. După discuția cu oficialii, actrița a fost transportată la spital, iar Ron a fost arestat în propria locuință.

După arestare, Ron a declarat că „nu a pus mână pe Selma și că în niciun moment nu a lovit-o”. Documentele arată că bărbatul avea zgârieturi pe nas și sub ochiul stâng. Actrița a specificat în declarația sa că Ron are în posesie o armă încărcată neînregistrată.

Selma și Ron au format un cuplu între anii 2013 și 2016. În 2019 s-au împăcat și s-ar fi despărțit recent, înaintea incidentului din februarie 2022.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!