Actrița Mena Suvari, despre violurile din adolescență: „O parte din mine a murit atunci!”

De Unica.ro, pe

Actrița americană Mena Suvari (42 de ani), celebră pentru pentru rolurile sale din „American Beauty” și “American Pie” a făcut câteva dezvăluiri șocante despre problemele din adolescență și tinerețe. Superstarul de la Hollywood a povestit în cartea sa autobiografică, “The great peace: A memoir”, că a fost violată de prietenul fratelui ei mai mare pe când era în clasa a șasea. Actrița spune că băiatul respectiv, pe care îl numește KJ, a dus-o într-o camera și a abuzat-o sexual când avea 12 ani. Mai târziu, la 16 ani, Meni a mai fost abuzată fizic și emotional de un alt băiat, pe nume Tylor, cu care a avut o relație de trei ani. Actrița se învinovățește acum că “a permis ca astfel de lucruri să se întâmple”, nespunând nimănui la acea vreme ce i se întâmplă.

Citeşte şi: Mena Suvari, ţinută simplă dar foarte chic. Îţi place geanta?

Citeşte şi: Alexandra Stan, în conflict cu Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citeşte şi: Cum a fost cerută Ioana Ginghină în căsătorie. „M-a luat un pic cu tăiat de respirație”

Citeşte şi: Adela Popescu, intervenție estetică la 34 de ani: „Încerc pentru prima dată!”

„O parte din mine a murit în acea zi (n.r. – referitor la primul viol). M-a folosit, s-a distrat cu mine şi apoi m-a aruncat. Între vârsta de 12 şi 20 de ani am fost victima abuzurilor sexuale repetate. Mă gândeam că așa trebuie să fie relațiile cu țipete, cu abuz. De la TJ la Tylor, a fost un întreg proces de autodistrugere.

Mi-am petrecut aproape întreaga viață simțindu-mă desgustată și rușinată. Și am negat ceea ce mi s-a întâmplat, lăsând o parte din mine să fie o parte din acele abuzuri. Apoi, într-o bună zi, m-am oprit. M-am oprit să mai fug de trecut și m-am gândit la durerile pe care le-am avut atunci. Eram, în sfârșit, pregătită să uit totul și să mă vindec”, a scris actrița în cartea sa, potrivit publicației Vanity Fair.

Mena Suvari, mamă pentru prima oară la 42 de ani

În primăvara acestui an, actrița și soțul ei Michael Hope au devenit părinții pentru prima dată. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și ăși doreau de multă vreme să facă un copil.

„Te aștepți să se întâmple și nouă nu ni s-a întâmplat. Am ajuns într-un punct în care m-am simțit copleșită și foarte stresată. Era ceva ce ne doream amândoi, însă m-am oprit din a calcula în urmă cu câteva luni. M-am retras și am renunțat. Atunci s-a întâmplat”, spunea actrița în aprilie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!