Actorul Jeff Goldblum, recital la pian într-o stație de tren britanică VIDEO

De Oana Savin pe
Actorul american Jeff Goldblum a impresionat navetiștii din Londra, miercuri, cu un recital la pian, interpretând câteva compoziții de jazz într-o stație de tren din capitala Marii Britanii.

Goldblum, protagonist al francizelor „Jurassic Park” și „Independence day”, i-a luat prin surprindere pe navetiştii aflaţi în staţia de tren St. Pancras International din Londra, după ce a interpretat la un pian public câteva piese de pe următorul lui album, un disc de jazz, relatează Reuters.

Citește și: Freddie Mercury, omagiat de angajații aeroportului Heathrow. Fostul solist ar fi împlinit 72 de ani VIDEO

Mai multe persoane s-au reunit în jurul starului american și au aplaudat interpretarea solo la pian.

Albumul de jazz al celebrului actor american în vârstă de 65 de ani, „The Capitol Studios Sessions” pe care l-a înregistrat alături de trupa sa, The Mildred Snitzer Orchestra, urmează să fie lansat în luna noiembrie.

Născut pe 22 octombrie 1952, Jeffrey Lynn Goldblum a mai jucat în filme precum „Law&Order: Criminal Intent” și „Musca”.

În 1986 a primit „Premiul Saturn pentru cel mai bun actor” pentru rolul jucat în „Musca”.

Citșete și: Meghan Markle, votată cea mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018

În perioada 1980 – 1986 a fost căsătorit cu Patricia Gaul, cu care a jucat împreună în filmul „Silverado”, apărut în 1985. Între 1987 și 1990 a avut ca parteneră de viață pe Geena Davis, cu care a jucat în filme ca: „Transylvania 6-5000 (1985), „Musca” (1986), și „Earth Girls Are Easy” (1988). În 2014 se căsătorește cu gimnasta olimpică Emilie Livingston.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro