Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario așteaptă primul lor copil

De Oana Savin pe
Actorii Patrick J Adams, cunoscut din serialul „Suits” și soția sa, Troian Bellisario („Pretty Little Liars”), așteaptă primul lor copil.

După ce s-au căsătorit în decembrie 2016, Troian (32) și Patrick (36) urmează să devină părinți, vestea fiind confirmată de o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly.

Zvonurile au apărut la scurt timp după ce cei doi au fost văzuți pe plajă, în Grecia, unde Troian își ascundea burta cu un costum întreg.

Fotografii i-au observat pe Troian și Patrick pe o plajă din Mykonos. Starul își acoperea burtica cu un costum dinr-o piesă ciocolatiu, în timp se juca în apă cu actorul din „Suits””, a scris, luni, E! News.

Citește și: Pink, spitalizată de urgență din cauza unui virus stomacal

Cuplul a evitat să posteze pe internet fotografii în care să se vadă și burta lui Bellisario.

Troian a devenit cunoscută datorită rolului Spencer Hastings din serialul „Pretty Little Liars”, unde a ajucat alături de Shay Mitchell, Ashley Benson și Lucy Hale. De asemenea, ea a părut în câteva episoade din „Suits”.

De asemenea actor, Patrick J Adams are rol principal în serialul „Suits”, unde interpretează rolul unui avocat fără licență care se îndrăgostește de Rachel Zane, interpretată de Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle a refuzat invitația la Premiile Emmy

Troian și Patrick au fost invitați la nunta regală ce a avut loc pe 19 mai.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, când au jucat împreună în „Equivocation”. S-au despărțit, la un moment dat, în 2010, însă s-au împăcat după ce Patrick a avut o apariție scurtă în serialul „Pretty Little Liars”.

S-au logodit în 2014, iar în 2016 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii boeme ce a durat trei zile, fiind înconjurați de prieteni și familie.

Citește și: Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario au devenit părinți

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro