Actorii Patrick J. Adams și Troian Bellisario au devenit părinți

De Oana Savin pe 09 octombrie 2018
Actorii Patrick J. Adams, cunoscut din serialul „Suits” și soția sa, Troian Bellisario, care a devent faimoasă în urma rolului Spencer Hastings din serialul „Pretty Little Liars”, au devenit părinții unei fetițe.

Patrick a fost cel care a dat vestea cea mare, fără a dezvălui, însă, ce nume va purta primul lor copil.

Patrick J Adams a dat vestea pe Instagram

Actorul a postat pe Instagram o fotografie în care micuța pare să îl țină de deget.

Lumea tocmai a devenit cu 3.62 kilograme mai grea. Vă mulțumim tuturor celor care ați luptat și ne-ați protejat intimitatea în această perioadă incredibilă și frumoasă din viețile noastre. Toată lumea este ericită și sănătoasă și iubim fiecare secundă”, este mesajul lui Adams, care a însoțit fotografia.

Nu aș putea fi mai încâtntat să aduc o fetiță pe această lume în acest moment. O vom crește să fie puternică, să spună mereu ce gândește și să trăiască fără frică. Este o nouă zi și o lume mai curajoasă și ambele sunt superbe”, a mai spus actorul.

Troian Bellisario a postat aceeași fotografie pe contul său de Instagram și a spus că este determinată să crească fetița să fie „bună și puternică”, în timp ce a mulțumit comunității că a ținut secretul sarcinii sale.

Nu vă pot spune cât de recunoscătoare sunt oamenilor care ne-au protejat și ne-au ținut familia în siguranță și ne-au respectat intimintatea”, a scris Troian pe rețeaua de socializare.

De asemenea, ea i-a mulțumit și soțului ei care a susținut-o în fiecare moment al sarcinii și al nașterii.

Și (mulțumesc) oricărei forțe incredibile care a adus această fetiță în viețile noastre. Nu aș putea fi mai mândră să fiu mama ei”, a subliniat actrița.

Troian Bellisario și Patrick Adams s-au căsătorit în decembrie 2016. Ei au dezvîluit că își doresc un copil în luna iunie a acestui an.

Vorbim despre asta tot timpul și când va veni vremea atunci o vom face. Nu plecăm nicăieri. Suntem foarte îndrăgostiți și nerăbdători pentru tot ceea ce va veni”, spunea actorul în vârstă de 37 de ani, în vară.

Citește și: Actorii Patrick J Adams și Troian Bellisario așteaptă primul lor copil

Citește și: Ce mesaj a transmis partenerul lui Meghan Markle din filmul “Suits” la aflarea veștii despre logodnă

Sursă foto: Northfoto

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară