Drama prin care trece actorul personajului Baris din „Prizoniera destinului” – a pierdut-o pe cea mai dragă femeie din viața lui

De Unica.ro, pe

Actorul Engin Öztürk a trecut recent prin cele mai dificile momente din viața lui, când a pierdut o persoană pe care o iubea mereu.

Engin Öztürk este actorul personajului Baris, din îndrăgitul serial „Prizoniera destinului”. El are 35 de ani și o experiență de peste zece ani în domeniul actoriei, cucerind publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul său actoricesc, dar și cu charisma lui. Mai mult, presa din Turcia l-a numit drept unul dintre cei mai chipeși actori din breaslă.

În anul 2017, Engin Öztürk a trecut prin cea mai întunecată perioadă din viața lui, atunci când sora lui mai mare a decedat în urma unui infarct. Ea avea 44 de ani atunci când s-a întâmplat acest lucru. Tragedia morții ei l-a marcat pe Engin Öztürk foarte puternic, întrucât a considerat-o pe sora lui a doua mamă, dar și cea mai bună prietenă și confidentă. Ea i-a fost sprijin moral din copilărie.

Citește și: Actorul Chris Noth, celebrul Mr. Big din “Sex and The City”, acuzat de viol de două femei

Citește și: Vloggerul Selly și-a dat seama de ce nu a mers propria emisiune tv: „O greșeală enormă din partea mea!”

Citește și: Teo Trandafir, despre iubitul care i-a furat primul sărut: „A fost atât de frumos, atât de cumva!”

Citește și: Andreea Ibacka, mărturisiri despre adolescența sa: „Fructul oprit era tare ispititor”

Pierderea surorii sale l-a afectat pe actor puternic, fiind o cumpănă incredibil de grea pentru el. A existat chiar și un moment în care Engin a vrut să renunțe la actorie. După mai multe luni de doliu, Engin Öztürk a găsit puterea de a se ridica și de a merge mai departe, revenind pe platourile de filmare și sperând ca sora lui să fie în continuare mândră de el, după cum arată Kanal D.

Familia lui Engin Öztürk este compusă din imigranți turci de război. Familia din partea tatălui este de origine turcă, aceștia imigrând însă din Bulgaria. Familia din partea mamei este compusă din turci otomani din Thessaloniki, care au imigrat din Grecia. Timp de opt ani, Engin Öztürk a jucat baschet.

Mai apoi, a decis să pășească pe urmele tatălui său, care a servit în armata Turciei. Engin Öztürk a intrat la liveul vocațional Izmir Air Astsubay, pe care l-a terminat în anul 2005. A renunțat însă la ideea de a deveni soldat, în favoarea carierei de actor.

Foto – YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!