„A fost dragostea vieții mele!”. Kirstie Alley și John Travolta, o poveste ca în filme, fără final fericit

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 08 decembrie 2022, 14:40

În urmă cu câteva zile, actrița Kirstie Alley s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Cunoscută pentru rolurile din “Cheers”,  “Uite cine vorbește” (1989), “Uite cine cu cine vorbește” (1990) și “Uite cine vorbește acum” (1993), actrița a fost diagnosticată cu cancer de colon.

De-a lungul anilor, Kirstie Alley a declarat în repetate rânduri să a fost îndrăgostită nebunește de John Travolta, partenerul său din seria de filme “Uite cine vorbește”. Mai mult, actrița l-a numit pe Travolta “dragoste vieții ei”, deși între cei doi nu a avut loc niciodată niciun fel de legătură amoroasă.

Kirstie Alley a continuat să flirteze cu Travolta chiar și după ce actorul s-a căsătorit

În 1991, în toiul filmărilor pentru “Uite cine vorbește acum”, John Travolta s-a căsătorit cu Kelly Preston, care a murit de cancer la sân, în 2020, la vârsta de 57 de ani. Kirstie era deja căsătorită, din 1983, cu Parker Stevenson, de care a divorțat în 1997.

În 2018, Alley a recunoscut că a continuat să flirteze cu Travolta chiar și după ce acesta s-a căsătorit cu Preston – adică până când Preston însăși a pus capăt acelei situații.

Kelly a venit la mine, ei erau deja căsătoriți, și a spus: „Em, de ce flirtezi cu soțul meu? Și atunci a trebuit să iau o decizie și cam asta a fost sfârșitul” – povestea actrița, acum câțiva ani, potrivit publicației People.

Cu cinci ani mai devreme, în 2013, Alley a dezvăluit că și Travolta avea sentimente pentru ea, dar nu le-a arătat pentru era o femeie măritată.

„Dacă nu eram căsătorită, m-aș fi măritat cu el!”

Am avut nevoie de mulți ani pentru a renunța să-l mai privesc pe John ca pe un posibil iubit. Eram foarte amuzanți și ne distram bine împreună. Nu a fost o relație sexuală, pentru că nu-mi doream să-mi înșel soțul – a mai spus Kirstie.

L-am iubit și încă îl iubesc (n.r. – pe John Travolta). Dacă nu eram căsătorită, m-aș fi măritat cu el și m-aș fi plimbat cu avionul lui privat – mai povestea Kirstie Alley, în trecut, despre John Travolta.

„Eu și John ne-am fi devorat unul pe celălalt!”

În cele din urmă, Alley a acceptat că între ea și Travolta nu a putut fi niciodată nimic romantic.

Eu și John ne-am fi devorat unul pe celălalt, pentru că el și cu mine suntem atât de asemănători. Am fi fost ca două stele aprinse care tocmai începeau să se stingă. povestea Kirstie Alley.

Citeşte şi: Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Citeşte şi: Fiul lui John Travolta a împlinit 10 ani. Cât de mult îi seamănă micuțul

Citeşte și: Gafă de proporții la MTV Video Music Awards. John Travolta a vrut să acorde un premiu unei alte persoane

Citeşte şi: Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani

Alley a devenit prietenă apropiată cuplului Travolta – Preston. Ea a fost chiar prezentă la spital în timpul nașterii fiului celor doi, Ben, acum în vârstă de 12 ani, și s-a alăturat lui Kelly Preston pentru o campanie antidrog în 2005.

Înainte de moartea ei, Preston a postat, pe Instagram, o fotografie cu ea pe un iaht cu soțul ei, fiica lor Ella Bleu Travolta și unii dintre cei mai apropiați prieteni ai lor, printre care s-a numărat și Kirstie Alley.

Anunțul morții actriței Kirstie Alley a fost făcut de copiii ei  – Lillie (28 de ani) și True (30 de ani).

Vă anunțăm cu tristețe că incredibila, puternica și iubitoarea noastră mamă a încetat din viață în urma unui cancer recent descoperit.  A fost înconjurată de familia ei și a luptat cu putere, lăsându-ne cu siguranța nesfârșitei ei bucurii de viață.

Pe cât era de iconică pe ecran, pe atât de uimitoare a fost ca mamă și bunică. Pasiunea ei pentru viață, pentru copiii și nepoții ei și animalele ei, precum și bucuria ei de a crea ce au fost de neegalat ne-au inspirat să ne trăim viața din plin – au transmis copiii actriței Kirstie Alley, la scurt timp de la moartea ei.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton