Un bărbat care a violat o adolescentă a fost achitat dintr-un motiv halucinant

De Oana Savin, pe
Mai multe proteste au avut loc în ultimele zile în Irlanda, după ce un bărbat care a violat o tânără de 17 ani a fost achitat. Iar motivul este unul halucinant: fata purta lenjerie intimă provocatoare.

În timpul procesului, avocatul apărării a spus juriului: „Trebuie să vedeți cum era îmbrăcată. Purta tanga cu dantelă în partea din față”.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost găsit „nevinovat” de viol la scurt timp.

Această controversă l-a făcut pe un ministru irlandez să ridice o pereche de chiloți tanga în Parlament pentru a evidenția „rutina victimă-vină”.

Ministrul Ruth Coppinger a scos o pereche de bikini de dantelă în timp ce se afla în Parlament, în cursul unei ședințe ce a avut loc marți.

Ar putea părea jenant să arăt o pereche de tanga aici…cum credeți că victima unui viol se simte la prezentarea necorespunzătoare a chiloților ei într-un tribunal?”, a afirmat Coppinger.

Ce s-a întâmplat la proces

Acuzatul a susținut că actul sexual dintre el și victimă a fost de comun acord.

Dovezile exclud posibilitatea ca ea să fi fost atrasă de inculpat și să fi fost deschisă să întâlnească pe cineva și să fie cu cineva? Trebuie să vedeți cum era îmbrăcată. Purta bikini cu dantelă în partea din față”, a argumentat avocatul apărării.

Astfel, bărbatul a scăpat de acuzațiile de viol.

Citește și: Femeia care își poate aminti tot încă de când avea 12 zile

Citește și: Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!