Reţeaua privată de sănătate Regina Maria lansează oficial Spitalul Băneasa

Reţeaua a lansat oficial primul spital privat din România dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor. Reprezentând o investiţie de 7 milioane de euro, Spitalul este o construcţie de tip greenfield care se întinde pe o suprafaţă construită de 7000 mp. Spitalul este împărţit pe şapte niveluri şi este răspunsul la nevoile complexe de sănătate ale femeilor şi copiilor din momentul naşterii până la 18 ani.
„Ca medic, ai cea mai mare împlinire atunci când poţi să le oferi pacienţilor toate soluţiile de care au nevoie. Mulţumirea mea este că, indiferent dacă vorbim despre o femeie, de o viitoare mamă cu sarcină complicată, de un nou-născut cu probleme la naştere sau de un copil cu orice tip de afecţiune, în Spitalul Băneasa va găsi echipa interdisciplinară de medici care să îi poată oferi diagnosticul şi tratamentul potrivit, dar şi aparatura medicală şi infrastructura necesară pentru a putea realiza performanţă medicală”, a declarat Hadi Rahimian, Director Medical.
Spitalul include 4 săli de operaţie (obstetrică-ginecologie şi pediatrie), 2 săli de naştere, dintre care una cu posibilitatea naşterii în apă, 100 de paturi pentru mămici sau copii şi un etaj dedicat VIP. Pentru un circuit medical complet şi complex, nu pot lipsi serviciile de anestezie şi terapie intensivă, camerele de gardă 24/24h pentru afecţiunile femeilor şi ale copiilor, ambulanţă dedicată, punct de transfuzie şi laborator de analize.
Echipa medicală include medici cu o expertiză impresionantă precum: Prof. Univ. Dr. Mihail Mircea Jianu, medic primar chirurgie și ortopedie pediatrică, Dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrică-ginecologie, Conf. Dr. Doru Dumbravă, medic primar cardiologie pediatrică, Dr. Mihaela Scheiner, medic primar neonatologie.
Echipele medicale şi aparatura performantă, în special din secţiile de neonatologie, neurochirurgie şi ortopedie pentru copii fac ca sistemul privat de sănătate să îşi asume din ce în ce mai mult complexitatea serviciilor oferite.
Secţia de neonatologie a spitalului, compusă din patru departamente: reanimare neonatală, terapie intensivă neonatală, recuperare prematuri şi supraveghere normoponderali, este echipată şi pregătită să deservească şi alte spitale private şi publice care au nevoie de această infrastructură.
Aparatele de suport respirator pentru toate tipurile de terapie respiratorie, neinvazivă (NeoPuff, CPAP) sau ventilaţie mecanică, trusele de reanimare neonatală, incubatoarele, aparatele mobile de radiologie, sistemele de aspiraţie, sistemele de mixare aer-oxigen, lămpile de fototerapie pentru controlul icterului, dispozitivele de administrare intravenoasă a soluţiilor asigură reuşita intervenţiilor pentru nou-născuţi de la 28 de săptămâni.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!