IKEA recheamă două produse în magazine. Există risc de cădere și accidentare

De Oana Savin, pe

IKEA a emis două comunicate prin care recheamă în magazine două produse: un scaun rotativ și un lot din tortul cu migdale Almondy.

Magazinul IKEA a decis să recheme în magazine două tipuri de produse, unul alimentar, în care s-a găsit o bucată de metal, și unul de mobilier, un scaun rotativ ce prezintă risc de accidentare.

IKEA recheamă în magazine scaunul rotativ ODGER

IKEA recheamă două produse în magazine. Există risc de cădere și accidentare
Foto: IKEA

S-a decis rechemarea în magazine a scaunului rotativ ODGER întrucât există risc de accidentare.

„IKEA recheamă scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, întrucât există riscul de cădere și vătămare. IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu-l mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs”, se arată într-un comunicat al companiei.

„Așadar, rechemăm scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului”, se mai arată în comunicat.

Potrivit companiei, clienții care au achiziționat acest produs îl pot returna în orice magazin IKEA pentru a le fi rambursată integral suma plătită pe acest scaun, fără a fi necesară dovada achiziției (bon fiscal).

Citește și: Lidl retrage de la raft produse infectate cu Salmonella

Citește și: Are miliarde în cont și își cumpără haine doar de la second hand. De ce face asta fondatorul Ikea

Citește și: Cum să îți pregătești casa pentru sezonul rece, în timp ce faci economie. Sfaturi care îți vor face viața mai ușoară

Tortul Almondy cu migdale, rechemat în magazine

IKEA recheamă două produse în magazine. Există risc de cădere și accidentare

De asemenea, IKEA a decis să recheme în magazine unul dintre produsele alimentare favorite ale oamenilor: tortul Almondy cu migdale și DAIM, după ce un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de produs.

„IKEA recheamă o parte din torturile sale, Tort cu migdale (Almondy) si DAIM de 400 de grame, întrucât un obiect metalic a fost găsit într-un astfel de tort. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauţie. Rechemarea se limitează la torturile cu migdale Almondy, Tort cu migdale si DAIM de 400 de grame, achiziţionate din magazinele IKEA, care fac parte din lotul L2140 şi expiră la data de 18.11.2023”, se arată în comunicatul companiei.

De asemenea, Almondy îndeamnă clienții care au achiziționat acest produs să îl returneze în magazinul de unde l-au cumpărat pentru a le fi restituită suma, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. De asemenea, aceștia pot contacta Almondy la www.almondy.com.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!