Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte. Declarațiile colegilor de clasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 august 2019, 15:27

O colegă a Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie, a semnalat familiei că pe contul de WhatsApp al fetei a existat o activitate suspectă în noaptea de miercuri spre joi, 14 spre 15 august.

Mai exact, la ora 0:56, Luiza a părăsit grupul de WhatsApp în care discuta cu colegii ei, semn că telefonul ei este folosit de cineva. Bunicul Luizei a transmis informația anchetatorilor care au contactat-o pe colegă.

”A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a declarat bunicul Luizei Melencu pentru adevarul.ro.

Până în noaptea de 14 spre 15 august, colegii Luizei puteau vedeta pe WhatsApp că tânăra a fost activă ultima oară exact pe 14 aprilie, data când a dispărut. Colega Luizei a încercat să o sune imediat ce a observat activitatea ei din aplicație, însă a primit o eroare, contul ei fiind dezactivat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!