Tatăl Alexandrei Măceșanu: ”Îi rog din toată inima, din tot sufletul, cine a luat-o să o aducă și o să renunț la toate plângerile”

De Unica.ro, pe
Tatăl Alexandrei Măceșanu a făcut declarații joi seară și a cerut ca cei care au luat-o pe fiica ei, dacă este în viață, să o aducă înapoi. 

„Vreau să le spun celor care au luat-o că vreau doar să o aducă. Vreau un apel pentru toți. Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce”, a spus tatăl Alexandrei.

„Îi rog din toată inima, din tot sufletul, cine a luat-o să o aducă și o să renunț la toate plângerile”, a mai spus Ioan Măceșanu. „Vreau să ne reluăm viața așa cum era înainte. Așa cum eram, eram fericiți cu toții”

Tatăl adolescentei a mai declarat că va spera până în ultima clipă să-și găsească fiica în viață, că se roagă împreună cu toată familia. Legat de intervenția atât de criticată a Poliției, Ioan Măceșanu a declarat că nu are ce le reproșa autorităților. „Le mulțumesc pentru ce au făcut până acum și pentru ce vor face. Cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus bărbatul.

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă locația era mai clară… Mă simt vinovat eu, ca tată, că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, poate nu se ajungea până aici. Dar eu cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață. Așa îmi spune inima, și mie și soției. Suntem încrezători. Așteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine.”

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!