Soț și soție, internați cu COVID-19, au murit la patru minute unul de altul, ținându-se de mână

De Unica.ro, pe

Doi soți din Statele Unite, care aveau o căsnicie de 48 de ani, au murit la câteva minute unul de altul, ținându-se de mână, după o luptă grea cu noul coronavirus.

Johnny Lee Peoples, în vârstă de 67 de ani, şi Cathy Darlene People, de 65 de ani, erau internaţi într-un spital din Carolina de Nord, în același salon pentru a-și putea petrece ultimele clipe din viață împreună. Cei doi au decedat, pe 2 septembrie, la 4 minute unul de altul.

„A început cu febră şi lipsa gustului. Tata a început să aibă simptome la două zile după mama. Două săptămâni mai târziu, amândoi au fost duși la terapie intensivă”, a spus fiul lor, Shane Peoples, potrivit mirror.co.uk.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „Vine al doilea val de infectări cu SARS-CoV-2. Următoarele două luni sunt critice!”

Satrea lor se agrava văzând cu ochii, iar cadrele medicale i-au pus în același salon, unul lângă altul pentru a putea fi împreună.

„Când starea lor a devenit critică, i-au mutat în paturi apropiate, pentru a se ține de mână. Și-au dat ultima suflare la 4 minute unul de celălalt”, a adăugat Shane.

Băiatul celor doi a ținut să sublinieze că noul coronavirus nu este o glumă, el chiar există și ucide oameni.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Vieţiile mamei şi tatei au fost curmate de un virus despre care unii cred că este doar o farsă. Şi mama şi tata au luat în serios pandemia şi, cu toate acestea, au murit. Amândoi şi-au iubit enorm familia şi au făcut totul pentru ea, mai ales pentru cei nouă nepoţi. Nu ştiu cum voi putea să continui ştiind că nu îi voi mai putea să îi sun în fiecare seară când mă întorc de la muncă sau că nu le voi mai putea trimite poze cu familia mea. Nu îşi vor vedea nepoţii cum cresc şi cum termină şcoala. Virusul nu este o glumă! Îmi doresc să nu mai treacă nimeni prin ce trec eu acum”, a mărturisit Shane, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!