Și-a dat cu dezinfectant pe mâini, apoi a aprins o lumânare. Ce a urmat a fost un adevărat coșmar

De Unica.ro, pe
O femeie a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe 18% din suprafața corpului, după ce a folosit dezinfectant pentru mâini, apoi a aprins o lumânare. 

Kate Wise din Texas a folosit un dezinfectant pentru a-și curăța mâinile, iar atunci când a aprins o lumânare, acesta a luat foc. Cum sticla cu soluție era aproape, a explodat și flăcările s-au extins rapid.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

”Aveam mâinile pline de dezinfectant. Evident, m-am ars pe toată fața. Și, în doar cinci secunde, întregul meu corp a fost cuprins de flăcări ”, a declarat ea.

În timp ce două dintre fiicele sale au plecat să cheme ajutoare, femeia și-a scos hainele și a reușit să își ajute cea de-a treia fiică, cu handicap, și animalele de companie să iasă din casă, potrivit Libertatea.

Aceasta a fost transportată la spital cu arsuri pe 18% din suprața corpului. În prezent se află la Terapie Intensivă. După ce și-a revenit, aceasta a mărturisit că cea mai tristă parte a acestui incident este faptul că fiicele ei au fost nevoite să treacă prin așa ceva.

Citește și: Cum să faci acasă gel dezinfectant

Specialiștii atrag atenția că dezinfectantul conține alcoolul izopropilic, o substanță inflamabilă, iar persoanele care îl folosesc, probabil pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, ar trebui să se asigure că  s-a absorbit complet în piele sau s-a evaporat.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!