Secretul pe care Cornel Galeș l-a luat cu el în mormânt. Doar apropiații știau adevărul din viața lui

De Unica.ro pe
Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, s-a stins din viață la doar 60 de ani, în urma unui accident rutier petrecut pe o șosea din Spania. 

Bărbatul se pare că mergea spre un restaurant cu specific românesc, pentru a sărbători ziua de 1 decembrie, când tragedia s-a produs.

Cornel Galeș își refăcuse viața alături de o altă femeie, după moartea Ilenei Ciuculete. Este vorba despre Viviana Mantoiu, alături de care se pare că trăia în Spania. Ceea ce a ieșit acum la iveală, odată cu dispariția fulgerătoare a lui Cornel Galeș, este un secret despre care se pare că foarte puțini știau adevărul.

Conform cancan.ro, Cornel și Viviana s-ar fi separat ca și cuplu, dar ar fi rămas prieteni apropiați. Acesta ar fi secretul pe care Cornel l-a luat cu el în mormânt, pentru că Viviana nu a declarat nimic pe marginea acestui subiect momentan.

Se pare că de la începutul lui 2019, cei doi nu au mai publicat nicio fotografie în care să apară împreună, pe rețelele de socializare, iar asta le-a dat de gândit multora. Pe de altă parte, sunt și voci care spun că relația lor continua să fie una apropiată, în ciuda separării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro